SIDSTE NYT

Grønlænderne har noget de kalder " det første af altings fest " og det handler jo om her i livet at  finde en anledning til at beskæftige sig med noget der er sjovt. Det er jo ofte sådan at noget er sjovere i starten, mens det ikke er så stort. Så det jeg i virkeligheden mener er at hvis " Spinning Vinyl " på Facebook måske ikke er så cool længere, så er muligheden for at få vist omverdenen at man er indehaver af hysterisk sjældne, anderledes designede, helt ukendte eller måske bare KULT CDèr. For det er jo CDèr det her drejer sig om nu. Bliv medlem af Spinning plastic på Facebook og vis de nypuritanske Vinylfolk at CD-mediet i allerhøjeste grad er i live, har det rigtig godt og husk at en af de fineste danske udgivelser ever:

Ole Friis: Mister Nogood jo kun findes på Compact Disc

 

https://www.facebook.com/search/top?q=spinning%20plastic

Hav lidt tålmodighed her i starten af www.itsi-bitsi.dk `s genfødsel. Der er kategorier, der ikke er særlig tjekkede, men der kommer , trods navnet, styr på det anarkistiske antikvariat med fokus på KULTUR i diverse afskygninger.

Antikvariatets indhold er blot fravalg fra stor samling, men der er selvfølgelig fuld tilfredshed eller pengene retur. Køber betaler returporto og fragten er fri ved køb over 300,-.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...

Per Christiansen | Svar 17.05.2019 10:34

Fed side Jørgen, dejligt udvalg i alle afskygninger, glæder mig til at få min første bestilling leveret

Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

17.05 | 10:34

Fed side Jørgen, dejligt udvalg i alle afskygninger, glæder mig til at få min første bestilling leveret

...
17.09 | 17:06
WWW.ITSI-BITSI.DK har modtaget 1
12.05 | 18:20
VINYL har modtaget 5
16.02 | 18:16
SIDSTE NYT har modtaget 2
Du kan lide denne side